2011/02/20

WERELDWIJDE STAKING! 2011Er IS een manier waarop wij gezamenlijk terug kunnen vechten tegen milieuverwoestende multinationals. Een gecoördineerde, wereldwijde, algehele staking en boycot, gecombineerd met persoonlijke voorbereiding, in voldoende aantallen, kan een behoorlijk grote economische ontwrichting teweegbrengen. De beste taktiek? Niet-deelname. Een veelzijdige strategie werkt het beste:

1. Boycot: alle multinationale producten, te beginnen met Coca Cola, McDonalds, ADM en Monsanto. Verminder om je verbruik van brandstoffen te elimineren. Daar kun je nu mee beginnen. Rechtszaken: Hoe meer van hun middelen besteed worden aan juridische zaken, die duur zijn, hoe meer er uit hun budget wordt gehaald zonder ook maar iets te produceren. Span rechtszaken voor van alles en nog wat aan (milieuschade, arbeidsrechten etc.)

2. STAAK: De eerste week van juli 2011. Neem vakantie, wordt ziek, organiseer je vakbond om gedurende deze periode te staken. Besteed tijd thuis met je familie! Het belangrijkste is: KOOP NIETS VOOR EEN WEEK. Houd dit zo lang mogelijk vol, koop de brandstof die je tenminste voor een week denkt nodig te hebben. Als het juridisch mogelijk is als je huurt, organiseer een huurstaking in je gebouw/gemeenschap.

3. BEREID JE VOOR: Leer wat voor soort voedsel uit de natuur je kunt eten. Begin een groentetuin, organiseer je gemeenschap om zo voedselonafhankelijk als mogelijk te worden. Sla voedsel dat je kunt bewaren beetje bij beetje op, zodat je een grote voorraad hebt tegen de tijd dat het juli is.

Een permanente boycot zorgt voor prijsontwrichting en devaluatie van aandelen. Een gecoördineerde staking draagt zorg voor een specifieke geplande ontwrichting van valutabewegingen (dat wil zeggen, het verlaat jouw zak niet en jij zorgt er niet voor dat er nog meer beweegt of wordt geproduceerd), en bereidheid om voor altijd onafhankelijk te worden van belangrijke industrieën (geïndustrialiseerde landbouw).

De enige manier om weer gelijkspel te kunnen spelen met de gevestigde orde is hun geld nemen en het waardeloos maken. Volledige overvloed zorgt ervoor dat een markteconomie instort! Als je alles hebt wat je nodig hebt, waarom heb je dan nog geld nodig? ZE HEBBEN NET ZOVEEL MACHT ALS DAT WIJ IN HUN GELD GELOVEN.

Samen kunnen wij weer een stap nemen om deze machine op zijn knieën te dwingen! Verbouw je eigen voedsel! Geef ze geen geld meer!

DIT IS EEN OPEN SOURCE DOCUMENT. VERTAAL HET, VERSPREID HET, MAAK EEN VIDEO IN JE EIGEN TAAL. PAS HET AAN WAAR NODIG.

No comments:

Post a Comment