2011/02/20

ΠΑΓΚΟΣΜΙA ΑΠΕΡΓIA 2011!Υπάρχει ένας τρόπος που μπορούμε συλλογικά να αγωνιστούμε ενάντια σε περιβαλλοντικά καταστροφικές πολυεθνικές εταιρείες. Μια συντονισμένη παγκόσμια γενική απεργία και το μποϋκοτάζ, σε συνδυασμό με την προσωπική ετοιμότητα, μπορεί να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση την οικονομικής δραστηριότητα. Η καλύτερη τακτική; Μη συμμετοχή. Μία στρατηγική που θα είναι πιο αποτελεσματική:

1. Μποϊκοτάζ: Όλα τα εταιρικά προϊόντα, αρχίζοντας με Coke, McDonalds, η ADM, και Monsanto. Μειώστε την κατανάλωση βενζίνης. Μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα. Αγωγές: Το μεγαλύτερο μέρος των μέσων τους, είναι αφιερωμένο στην εγκύκλιο νομικής δράσης, το οποίο είναι ακριβό, τόσο περισσότερο έχει ληφθεί από τον Οι προυπολογισμοί τους που είναι το νομικό τους μέσο για την επιβολή των στρατηγικών τους, δεν δημιουργούν τίποτα. Φάκελος λοιπόν με αγωγές κάθε είδους (ταξική δράση, την περιβαλλοντική καταστροφή, τα εργασιακά δικαιώματα).

2. ΑΠΕΡΓΙΑ: Η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου 2011. Πάρτε το χρόνο των διακοπών σας, αναρρωτική άδεια, οργανώστε το σωματείο σας να χτυπήσει αυτή τη στιγμή. Περάστε χρόνο με την οικογένεια στο σπίτι! Το κύριο θέμα είναι: Μην αγοράζετε τίποτα για μία εβδομάδα. Συνεχίστε όσο το δυνατόν περισσότερο, να αγοράσει τη βενζίνη που θα χρειαστείτε για μια εβδομάδα τουλάχιστον.

3. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: Μάθετε τι φυσικά τρόφιμα είναι στη διάθεσή σας, να τα εντοπίσετε, και να αρχίσουμε να τρώμε. Ξεκινήστε με ένα κήπο, διοργανώστε το εντός της κοινότητάς σας για να γίνει πηγή τροφίμων όσο το δυνατό πιό αυτάρκης .Αγοράστε ανθεκτικό φαγητό γιά μία εβδομάδα, έτσι ώστε να έχουν μόνο μια μεγάλη παράδοση από τον Ιούλιο. Φυτέυση πολλών καλλιέργει'ων σιταριού ανα κοινότητα, που θα αρχίσουν να φέρουν καρπούς από την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Ένα μόνιμο μποϊκοτάζ θα προκαλέσει αναστάτωση των τιμών και τονο αποπληθωρισμό των αποθεμάτων. Μια συντονισμένη απεργία θα προκαλέσει ειδικά χρονομετρημένη διακοπή της κυκλοφορίας νομίσματος , και ετοιμότητα για να γίνουν ανεξάρτητες μόνιμες βασικές βιομηχανίες (βιομηχανική γεωργία).

Ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσουν ισότιμους όρους ανταγωνισμού μετά είναι να πάρουν τα χρήματά τους και να καθιστούν άνευ αξίας. Ολοκλήρωτική συμετοχή θα προκαλέσει συντριβή της οικονομίας αγοράς ! Όταν έχετε όλα όσα χρειάζεστε, δεν χρειάζεστε χρήματα; Έχουν την εξουσία όσο πιστεύουμε στα χρήματά τους.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για να ρίξουμε την μηχανή στα γόνατα ! Aυξήστε το δικό σας φαγητόπου παράγει η κοινότητα ! Σταματήστε τους μη δίνοντάς τους χρήματα!

Αυτό είναι ένα έγγραφο ανοιχτής πηγής. να το, μεταφράσετε, διανέμετε, κάνετε ένα βίντεο στη γλώσσα σας. τροποποιήσετε κατα βούληση. 

No comments:

Post a Comment